Uitleg

Welkom op blendy.saxion.nl! Blendy is ontwikkeld door het programma ICT&O van Saxion. Deze website biedt docenten de mogelijkheid om te zoeken naar activerende werkvormen. Als ICT&O helpen wij dagelijks de academies van Saxion met het ontwikkelen van blended en online onderwijs. Hierdoor hebben wij veel ervaring met werkvormen en digitale tools. We krijgen dagelijks vragen over welke werkvormen we kennen en welke (digitale) tools de werkvorm kunnen ondersteunen. Met deze website hopen we (Saxion) docenten de mogelijkheid te geven om zich te laten inspireren om het onderwijs anders vorm te geven.  Heb je zelf nog een idee? Laat het weten via het contactformulier, dan voegen wij het toe!

 

Shuffle – Blendy

Shuffle

Blendy is onderdeel van de onderwijsontwerp aanpak Shuffle die  ICT&O sinds 2017 binnen Saxion inzet als hulpmiddel om onderwijs te (her)ontwerpen met docenten(teams). Door de stapsgewijze aanpak krijgen docenten meer inzicht in hoe zij het onderwijs opbouwen en welke werkvormen goed bij hun onderwijs passen. De digitale tools komen als laatste aan de beurt omdat wij het belangrijk vinden dat de tool ondersteunend is aan de gekozen werkvorm.

Wil je meer weten over Shuffle? Neem dan contact op met de ICT&O contactpersoon van de academie of via het contactformulier.

 

Creative Commons: 

Tekstuele inhoud:  Naamsvermelding - Niet Commercieel - Gelijk delen

Videomateriaal:     Naamsvermelding - Niet Commercieel - Geen Afgeleide Werken