Microsoft Bookings

Microsoft Bookings is een online planningsprogramma dat helpt om afspraken te plannen en te beheren. Het is een cloud-gebaseerde toepassing die kan integreren met andere Microsoft Office 365-tools, zoals Outlook, SharePoint en Teams. Met Microsoft Bookings kunnen afspraken worden gemaakt op ieder device. Bij het maken van een afspraak worden automatische bevestigings- en herinneringsmails verstuurd. Het is eenvoudig om je beschikbaarheid te beheren, bijvoorbeeld door zelf timeslots in te geven of door je beschikbaarheid op te halen uit je Outlook agenda.

Bookings is onderdeel van van Mirosoft 365 en valt daarmee in het standaard aanbod van tools vanuit Saxion en vele andere onderwijsinstellingen.

WEBSITE

Microsoft Bookings

VIDEO

VOORDELEN

  • Efficiëntere planning: Microsoft Bookings maakt het  gemakkelijker om afspraken te plannen en te organiseren. Studenten kunnen zelf afspraken maken en wijzigen.
  • Studenten kunnen afspraken maken op hun gemak en wanneer het hen uitkomt. Bovendien kunnen ze automatische herinneringen ontvangen, waardoor ze minder snel afspraken zullen missen.
  • Verminderde no-shows: Microsoft Bookings kan helpen no-shows te verminderen door automatisch herinneringen te sturen voor afspraken.
  • Eenvoudige integratie: Microsoft Bookings is eenvoudig te integreren met andere Microsoft-toepassingen, waardoor het gemakkelijk is voor om afspraken te plannen en te organiseren zonder veel extra werk.